Disable Preloader

Clara, modelul Web Star Studio pictorial/articol in spynews.ro

E vedetă de videochat, dar nu arată nimic: „Eu nu mă dezbrac niciodată complet în faţa camerei”

Clara este una dintre multele românce care, din lipsa banilor, a apelat la una dintre metodele de a face repede rost de cele necesare traiului: s-a apucat de videochat. Dar, pentru că ştia că o metodă garantată de a face bani este să fii originală, Clara reuşeşte să facă lucruri pe care nu le face nicio altă videochatistă.
Astfel, frumoasa brunetă reuşeşte să „presteze” în faţa camerei web şi să aibă clienţi fără să îndeplinească o condiţie esenţială a acestei meserii. Mai exact, nu se dezbracă în timpul reprezentaţiilor oferite pe Internet. „Ştiu că pare incredibil, dar eu nu mă dezbrac niciodată complet în faţa camerei, nu fac nici măcar topless. E adevărat, rămân uneori în lenjerie intimă sau costum  de baie, dar show-urile pe care le fac eu pe videochat nu implică nuditatea. Prefer, şi eu şi clienţii mei, să stăm de vorbă, să fac pe psihologul cu ei. Adeseori, clienţii mei îmi cer sfaturi legate de relaţiile pe care le au, vor să afle cum să îşi satisfacă mai bine iubitele. Normal, de multe ori, avem discuţii legate de sex, chiar predomină aceste conversaţii”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru spynews.ro, Clara. Mai mult, ne-a explicat ea, cerinţele celor care o abordează pe portalele de videochat sunt, uneori, de-a dreptul ciudate.  „Ultima oară, un client din SUA mi-a cerut să îi cânt. Spunea că asta îl excită! I-am cântat, iar de atunci, de fiecare dată când intra, stăm câte 20-30 de minute şi trebuie să ţin câte un recital pentru el. E adevărat, nu mă deranjează, costă 3 dolari pe minut”, ne-a mai spus Clara.

Evident, cerinţele de a o vedea goală pe apetisanta brunetă de 24 de ani au fost destule. „Unii clienţi îmi cereau contul bancar personal şi erau dispuşi să plătească şi 500 de dolari pentru a mă dezbrăca pentru câteva momente în faţa camerei. Şi, deşi a fost tentantă oferta, m-am gândit că e mai bine să îmi păstrez aura inabordabilă în această direcţie şi să rămân prima videochatistă care nu se dezbracă”, ne-a mai spus Clara.

Totuşi, tânăra este dispusă să facă o concesie: dacă 1.000 de cititori îi vor da like pe Facebook, pe contul Spynews.ro, ea va renunţa la haine. „Promit că veţi avea parte de un pictorial de senzaţie, unul pentru care unii clienţi de-ai mei ar plăti enorm”, ne-a mai spus, cu o voce plină de promisiuni nerostite, frumoasa Clara. Ce ziceţi, sunt 1.000 de oameni care ar vrea să o vadă dezbrăcată pe brunetă?

Sursa spynews.ro

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.