Disable Preloader

Un gest admirabil al modelelor Web Star Studio

Craciunul la Web Star Studio ne-a facut sa ne gandim la Robert, un baietel de numai 7 ani care sufera de cancer, si are nevoie de un tratament, in urma unei operatii, ce costa 10000 euro, astfel noi ne-am gandit ca toate incasarile din data de 22 dec 2014 sa fie donate lui Robert si sa incercam sa ii dam speranta de viata in continuare prin gestul nostru! Admirabila e implicarea modelelor noastre care au reusit sa adune o suma considerabila pentru Robert! Vom reveni cu detalii! Cei care doresc sa contribuie cu o donatie catre Robert ii invitam sa ne contacteze!


Mai jos aveti scrisoarea mamei baietelului:
Sa afli ca unul din cunoscutii tai este rapus de o boala, este o veste proasta; sa afli ca acea boala este cancer, este o veste extrem de proasta. Ce putem spune atunci cand e vorba despre un copil? Dar de un copil din familie?
Robert, un baietel de 7 ani, care tocmai incepuse al doilea an scolar, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Clinic Louis Turcanu la inceputul lunii octombrie din cauza unor dureri abdominale. In urma expertizelor de specialitate, Robert a fost diagnosticat cu o formatiune tumorala vascularizata.
Fiind insa prea slabit pentru a putea fii operat, au fost necesare donatii de sange, care, cu ajutorul familiei si prietenilor, nu au intarziat sa apara. In urma operatiei, rezultatele biopsiei nu aveau sa aduca vesti bune familiei: cancer malign in faza invaziva.
Cancerul are diferite categorii, intelese si cunoscute doar de cei ce studiaza oncologia. Cele mai cunoscute sunt cele de denumesc tipul cancerului, malign sau benign, si fazele acestuia: preinvaziva, invazia locala, invaziva si metastaza.
Doctorii au preconizat ca perioada de timp pe care se va intinde tratamentul va fii de minim un an de zile, timp in care sedintele de chimioterapie se vor face pentru 5-7 zile la fiecare 2 saptamani. Familia a fost anuntata ca, daca Robert va raspunde bine la tratamentul chimioterapeutic, in cele 2 saptamani de pauza intre sedinte va putea fii trimis acasa. Astfel, macinat de boala si slabit dupa operatie, baiatul a inceput sa fie tratat cu citostatice, insa au aparut complicatii si reactii adverse.
De-a lungul sistemului digestiv s-a creat o ciuperca care l-a impiedicat sa mai manance corespunzator. Efectele inflamatorii ale ciupercii pot fii ameliorate cu ajutorul unui gel oral care poate fii achizitionat numai din strainatate.
Supus celei de-a doua sedinte cu citostatice, slabit, obosit si nehranit corespunzator, corpul lui Robert a cedat, avand parte de o convulsie violenta care l-a lasat inconstient pentru cateva ore. Bineinteles, doctorii au actionat rapid, insa temerea ca ar fi avut loc un accident vascular cerebral a existat pana in momentul in care investigatiile de specialitate au infirmat aceasta posibilitate, 3 ore mai tarziu.
Timp de patru zile dupa incident, Robert a ramas internat la terapie intensiva pentru a fii monitorizat constant, iar acum, se afla in sectia de oncopediatrie, izolat, deoarece imunitatea lui este foarte scazuta, iar rezultatele analizelor, deloc promitatoare.
Din cauza complicatiilor aparute in fazele incipiente ale tratamentului cu citostatice, exista riscul si mai multor reactii adverse, care pentru a putea fii prevenite supun familia unor plati si cheltuieli suplimentare costisitoare, carora nu pot face fata.
Cancerul este o boala grea, indiferent ca este vorba de un adult sau un copil, iar drumul spre vindecare este si mai greu. Alaturi de bolnav sufera si familia si prietenii acestuia, dar exista posibilitatea de a face vindecarea mai usoara, de a preveni complicatiile si reactiile adverse, cu ajutorul tratamentelor aditionale, suplimentare.
Noiembrie 2013
In ciuda incercarilor grele prin care a trecut Robert , a reusit sa finalizeze tot tratamentul iar la finele lunii mai a fost externernat cu un diagnostic care au dat mari sperante de viata.
Insa dupa 6 luni in care totul era perfect si Robert se bucura de scoala si de colectivitate , am ajuns din nou la urgenta cu dureri de spate. S-au pornit investigatiile medicale si spre surprinderea tuturor inclusive al medicilor, diagnosticul a fost acelasi boala necrutatoare care a devenit mai agresiva intr-un stadiu avansat de metastaza : LIMFOM MALIGN NON HODGKINIAN DIFUZ CU CELULE MARI B STADIUL IV CU DEBUT MEZENTERIC – I RECADERE PLEURO PULMONARA –HR.
In urma controlui CT rezultatele sunt destul de grave precum ca este afectat mediastinul posterior si anterior cu mansonarea vaselor mari de la baza cordului infiltreaza pericardul inimii exercitand compresiune asupra inimii cat si asupra arterei pulmonare, infiltreaza pleura si ataca plamanul.
In concluzie partea stanga a toracelui este afectata.Pe langa diagosticul de baza sunt si diagnostic secundare cum ar fi: insuficienta respiratorie, sindrom de compresiune mediatinala , pericardita ,pleurezie, leucopenia neutropenie , imunodeficienta secundara.
Dupa 2 saptamani in care medicii au reusit sa il stabilizeze desi sansele erau foarte mici si se putea intampla in orice moment sa faca un stop cardio respirator( perioada care s-a stat in terapie intesiva monitorizat permanent si dependent de oxygen ,s-a facut punctie pericardica pentru a scoate apa din sacul pericardic al inimii si introducerea tubului de dren in pleura plamanului pentru eliminarea cantitatii mari de apa ) , s-a inceput din nou tratament chimio terapic cu citostatice dupa care pentru a avea sanse trebuie facut TRANSPLANT DE CELULE STEM.
Costurile transplantului si a tratamentului dupa transplant care o parte din el statul il ofera cealalta parte se paote achizitiona doar din strainate. Pe noi ca si parinti aceste costuri ne depasesc avand in vedere ca doar tatal este cel care munceste.
Robert este un copil puternic, care lupta cu toata fortele pentru a trece si peste aceasta a doua incercare din viata. Cu credinta mare in Bunul Dumnezeu si ajutorul celor care ne sunt si vor veni alaturi de noi in aceasta lupta vom reusi sa invingem pentru a doua oara aceasta boala necrutatoare care este CANCERUL.
Speram sa ne vedem copilul sanatos , plin de viata asa cum il stim, ca se bucura de lucruri marunte,fericit si alaturi de colegii de scoala care i-au fost alaturi mereu inca de la inceput.Decembrie 2014
Mai multe detalii le gasiti pe pagina noastra de Facebook

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.