Disable Preloader

Live Cams Mansion un altfel de studio videochat!

Live Cams Mansion este un concept dedicat modelelor care isi doresc un altfel de abordare a domeniului videochat, un altfel de entertainment dar si beneficii maxime privind castigurile!

Live Cams Mansion este un proiect inovativ, dezvoltat de catre Live Cams Agency Agentie Modele Online situata in Timisoara de peste 10 ani in domeniu, dezvoltator al urmatorelor branduri: Web Star Studio videochat fetePure Effect Studio – Videochat Baieti si Candy Girlsvideochat Non Adult

“Un nou concept de reality show apare și pe piața din România! Un show care va aduce în centrul atenției povești de viață, întâmplări spectaculoase, reguli stricte, confruntări, emoții și suspans. Live Cams Mansion este proiectul care îti va aduce cele mai neașteptate surprize.

Lansăm provocarea tuturor modelelor de videochat sau tinerelor care își doresc să cunoască succesul, în cel mai inedit mod. Timp de cel puțin trei luni, câte 7 fete vor locui împreună, într-o singură casă, și vor fi filmate de zeci de camere ascunse ora de ora, minut de minut. Nimic nu va fi la voia întâmplării. Pe lângă activitățile zilnice obișnuite, concurentele vor avea de îndeplinit o serie de provocări și sarcini, pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. După primele 90 de zile, cele mai performante trei modele își pot continua drumul în casă, iar celălalte 4 vor fi înlocuite cu alte viitoare staruri.”

Live Cams Mansion este un erotic reality show 24/7,  in care 7 modele traiesc, convietuiesc in aceeiasi casa pe principiul Big Brother Online.

Acest concept inovativ este dezvoltat impreuna cu un bine cunoscut site din domeniul videochat!

De asemenea beneficiile sunt duble, deoarece se ofera o plata mixta a veniturilor salariu fix de 750usd/luna + procent din realizari pe sesiunile chat individuale.

Pe langa aceste castiguri garantate ai cazare gratuita intr-o locatie de 5 stele

Vino acum si angajeaza-te, intra in acest proiect, castigurile sunt minim garantate de la 2000 usd lunar!

Sunt destule motive care te-ar putea face sa ne contactezi la nr de tel. 0786120011 sau sa aplici AICI pentru a primi mai multe detalii!

Sursa: www.livecamsmansion.ro

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.