Disable Preloader

Live Cams Mansion schimba perceptia si aduce inovatie in videochat!

Live Cams Mansion schimba complet perceptia videochat-ului in Romania cu cel mai inovator show online din Europa!

Initiatorii proiectului (Live Cams Agency) vor in primul rand sa schimbe perceptia tinerelor despre videochat dar si sa aduca un plus in acest domeniu atat de controversat in Romania.

Sase modele online vor  sta timp de 3 luni intr-o locatie de lux  din Timisoara, unde vor trebui sa se supuna unor reguli stricte 24 de ore din 24. Tinerele care intra in proiectul Spy Cams Vouyeur  Mansion, vor lua parte la cel mai nou si inovativ show online din Europa. Proiectul va aduce in centrul atentiei povesti de viata, intamplari spectaculoase, reguli stricte, confruntari, emotii și suspans. Pe parcursul celor trei luni concurentele vor lua parte la diferite probe ce le pot aduce bonusuri finaciare, dar si eliminarea din concurs.

Modelele care aleg sa intre in casa Live Cams Mansion vor avea un salariu de 2000 de dolari lunar plus bonusuri in functie de performanta lor online, venituri care pot ajunge chiar la suma de 5000 USD/lunar. Fetele ce se alatura proiectului dar nu stiu ce inseamna videochat-ul vor lua parte la un training gratuit sustinut de personal calificat.

Pe durata concursului toate  modelele online beneficeaza de servicii gratuite de coafura, cosmetica si masaj. In plus concurentele vor locui intr-o vila de lux cu piscina si jacuzzi.

Cele doritoare pot contacta echipa Live Cams Mansion accesand www.livecamsmansion.ro sau suna la nr de tel 0786120011 pentru mai multe detalii!

Walk in Venice in red high heels

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.