Disable Preloader

Castiguri

Sistem de plata legal, flexibil, motivant, corect si la timp!

Oferta noastra de plata este una flexibila, ajustata in functie de tine si iti da posibilitatea sa alegi cum vrei sa fi platita!

  • Pentru ca suntem constienti ca inceputul e greu, ti-am pregatit din prima luna de activitate un salariu fix garantat de 750 USD – 3000 LEI indiferent de realizarile tale!
  • Din a doua luna vei primi comision pana in 70% din realizari in functie de orele online si performantele tale pe site-uri!
  • Posibilitatea de a cere bani in avans dupa primele 15 zile de activitate!
  • Doar in lunile septembrie si octombrie 2016 vom acorda un bonus de 1000 de lei la angajare, celor care vor incepe activitatea la noi, bonus aniversar de 5 ani Web Star Studio in Timisoara

Plata se face bilunar in datele de 10 si 25 a lunii

De asemenea pentru cele care nu sunt din Timisoara oferim cazare in primele luni!

Ai transport asigurat gratuit in prima luna, transport ce se efectueaza cu masina si soferul studioului, transportul te va prelua de acasa zilnic si te va intoarce la sfarsitul orelor de program!

De asemenea sistemul de plata incepand cu a doua luna va fi ajustat in functie de tine si de adaptarea ta la acest job.

Din a doua luna ti se poate oferi posibilitatea, in functie de evaluare ce ti-o vom face, sa castigi un salariu minim garantat de 8000 de lei – 2000 USD, in cazul in care esti selectata sa intri in programul Live Cams Mansion, mai multe detalii click AICI sau telefonic la numarul 0786120011 – Andreea

Avem si alte bonusuri pregatite pentru tine, cum ar fi:

  • Lunar vei primi un extra bonus de 100 USD pentru tinute, intretinere, solar, sala etc
  • In studio avem bonusuri din concursuri  in valoare totala de 1000 usd in fiecare luna!
  • Daca ne recomanzi o prietena si va colabora cu noi primesti 300 USD bonus de recomandare!
  • Esti model cu experienta de minim 6 luni in domeniu si poti dovedi asta? Iti doresti sa te angajezi la noi? Avem pregatit un bonus de 500 USD la angajare pentru modelele cu experienta! Pe langa bonus putem negocia si un comision mai bun in functie de experienta care o ai!

 

Indeplineste-ti visul

Cu siguranta visezi sa ai o masina, un apartament, poate o operatie estetica.

Am initiat un program disponibil modelelor in studio prin care modele noastre pot accesa finantare cu implicarea directa a studioului si dupa o perioada de activitate in studio de minim 12 luni

Un program prin care modelul poate primi consultanta si intermediere in vederea achizitionarii unui autoturism in sistem de leasing girat de catre studio, o operatie estetica prin  acordare de imprumut in avans, sau chiar un apartament prin credit bancar.

Colaboram cu modele doar intr-un sistem legal cu contract!

 

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.