Disable Preloader

Concept

„Sustinem modelele spre succes si un viitor mai sigur!”

Videochat la un alt nivel!

MODELS BRANDING CONCEPT

Poate una dintre cele mai importante inovatii aduse in ultimul timp in activitatea noastra din studio este conceptul de „ a pretui si a creea modelul videochat de succes”.

Un sistem de „models branding” dezvoltat de catre noi

Acest sistem de models branding este despre tine si nevoile tale, despre caracterul tau, despre calitatile tale pe care noi vom incerca sa le punem in valoare.

Cu noi te vei simti frumoasa, inteligenta, pretuita si sustinuta!

Training si atitudine 

Sustinerea noastra va fi 100% cu o implicare cat se poate de mare, atat prin trainingul ce iti va fi acordat dar si prin atitudinea fata de tine, o atitudine in primul corecta si realista.

Evaluarea initiala va ajuta sa identificam plusurile si minusurile tale.

In ceea ce priveste training-ul vom incerca sa te indrumam spre un mod de munca cat mai apropiat personalitatii tale, cat mai original si natural posibil, dar si prin dobandirea anumitor tehnici care le poti folosi in a avea realizari cat mai bune.

Incercam sa iti punem in valoare cat mai mult din calitatile tale native, sa le expunem intr-un mod cat mai avantajos.

Training-ul de nisa este un nou trend in videochat si noi il demaram de ceva timp cu succes.

Te pretuim pe tine ca model, ca om, pentru ca tu esti importanta,  si atat timp cate respectul va fi reciproc suntem convinsi ca rezultatele si satisfactiile nu vor inceta sa apara.

Sedinte Video&Foto

Departamentul nostru de creatie foto si video, furnizeaza cele mai de calitate productii foto si video.

Pentru o optimizare cat mai buna si o conversie cat mai mare e nevoie de continut foto si video de calitate, continut care va fi folosit special pentru a te pune in valoare si a face diferenta pe site-urile unde iti desfasori activitatea.

Fotografiile si video teasere-le noastre sunt create la un mod cat mai profesionist, un mod care sa reliefeze si sa scoata in evidenta principalele tale calitati.

Promovare online 

Departamentul nostru de IT si webmasteri, gestioneaza trafic si il directioneaza spre profilul tau, in asa fel incat sansele tale cresc sa ai castiguri cat mai mari.

 

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.