Disable Preloader

Modelul

Beeing a live cam model, isn`t about finding yourself, is about creating yourself!

Incepem cu acest citat („ A fi model videochat nu inseamna sa te regasesti, inseamna sa te creezi pe tine insuti!”) pentru ca din punctul nostru de vedere reflecta exact ceea ce este un model videochat.

Noi dorim sa iti prezentam, in cateva cuvinte, dar si intr-un mod cat mai realist si pertinent posibil, ce inseamna un model videochat de succes.

Ce este videochat sau model videochat? Este legal Videochat-ul?

Desi se folosesc o multime de alte denumiri: hostess online, model online etc. trebuie specificat ca denumirea exacta este model videochat.

Videochatul este legal si este reglementat de legile in vigoare din Romania

Noi promovam ideea de model videochat ca meserie!

Un model videochat, desi la prima vedere pare ceva  simplu, atat de tabu in special in  Romania, este pur si simplu un exemplu de succes in viata. Desi prejudecatile ne apasa atunci cand ne gandim la acest domeniu e bine de stiut ca meseria de model videochat este intr-adevar o meserie, cel putin noi o consideram astfel si asa ar trebui sa o consideri si tu inca de la inceput, asta pentru a putea avea acces la succesul la care te astepti.

Motivatia?

Bineinteles ca motivatia principala sunt sumele care se pot castiga din aceasta meserie, dar nu credem ca este suficient sa fi motivata doar prin prisma banilor ce ii poti castiga. Credem ca motivatia banilor poate fi inlocuita cu alte aspiratii care le poti regasi incepand sa practici aceasta meserie. Un bun exemplu ar fi faptul ca devii importanta pentru tine, devii independenta, stapana pe viata ta,  incepi sa iti regasesti increderea in tine, te vei simti cu siguranta diferita, speciala, frumoasa si apreciata!

E usor sau greu sa fi model videochat?

Aici sunt atat de multe de spus, noi o spunem, desi nu ar trebui sa te descurajeze, NU E SIMPLU CHIAR DELOC, acum te intrebam pe tine?

Crezi ca e usor sa ajungi sa castigi o medie de 2500-3000 usd/ luna banii tai in mana?

Se vehiculeaza tot fel de promovari de genul: „ca e atat de simplu si frumos sa fi model videochat”. Dimpotriva nu e asa, e nevoie de multe sacrificii, de multa rabdare, de multa seriozitate, de un nivel de cunostinte destul de bun, de cunostinte de limba engleza cel putin la un nivel mediu conversational si multe altele,  asta daca iti doresti cu adevarat sa ai beneficii maxime practicand aceasta meserie.

Cum trebuie sa fii tu?

Cu siguranta, ca sa ajungi sa fi un model videochat de succes, la randul tau trebuie sa ai niste calitati esentiale acestei meserii. Noi de-a lungul experientei noastre putem spune ca mergem pe un standard de calitate, de aceea daca nu te regasesti in cele de mai jos, exista posibiltatea  sa nu poti face fata rigorilor ce le dorim noi. Nu intelege gresit poti incerca oricand, dar esentiale sunt si calitatile native sau cunostintele tale.

  • Limba engleza

Principala conditie pentru a desfasura aceasta activitate este cu siguranta cunosterea limbii engleze la un nivel cel putin mediu conversational, sa cunosti si alte limbi straine in afara de engleza e cu siguranta un avantaj.

  • Seriozitate

De asemenea e nevoie de o disponibilitate a ta la un program serios si bine stabilit, programul si orele online sunt poate cel mai important lucru in aceasta meserie, aici am face iarasi o paranteza si am spune ca se perpetueaza in general ideea de program flexibil, din nou e gresit, un model are succes atunci cand se prezinta la un program fix, nu part time, nu mixt etc

  • Aspect fizic

Un alt punct important ar fi aspectul fizic, nu e nevoie de un aspect fizic de manechin gen 90-60-90, dar cu siguranta aspectul fizic trebuie sa fie unul ingrijit. Trebuie sa intelegi ca imaginea in aceasta meserie este determinanta si face diferenta.

  • Capacitate de comunicare

In acest job, modul cum gandesti sau istetimea de asemenea sunt aspecte foarte importante. Capacitatea de concentrare e o alta calitate care tu trebuie sa o ai. Spiritul comunicativ si deschis comunicarii e intodeauna recompensat in acest domeniu.

  • Calitati artistice

A face videochat nu e doar despre erotism sau show-uri adulte,  cat si despre divertisment, de aceea, cu siguranta daca ai aptitudini artistice dar si o capacitate de comunicare intr-un mod cat mai original si natural posibil, vei avea cele mai bune rezultate.

  • Lipsa de prejudecati si dezinhibare

Cat de mult curaj ai avea sa recunosti ca faci videochat? O intrebare la care trebuie sa iti raspunzi tie insuti in primul rand, inainte de a incepe aceasta activitate. Sunt multe persoane in Romania care te-ar compara imediat cu o prostituata online, persoane care cu siguranta au o gandire obtuza si gresita despre acest domeniu, sau in putinele cazuri, parintii daca ar afla te-ar certa…

Nu e asa cu siguranta, nu te atinge nimeni, nu intri in contact cu nimeni, vinzi o iluzie, o imagine, e o meserie, dar in cazul putin probabil in care cineva afla ca faci asta tu cum ai reactiona? Daca poti trece peste asta cu siguranta esti ceea ce trebuie in acest domeniu.

Gandeste despre  aceasta meserie ca la o investitie pe termen mediu si lung

In meseria de model videochat e important cat  de dispusa esti sa investesti atat ca si disponibilitate la program cat si ca atitudine fata de aceasta meserie, totul este despre rabdare  si despre cat iti doresti tu sa realizezi. Se promoveaza din nou gresit ideea ca poti face cariera din asta, noi consideram aceasta meserie ca o meserie pe termen mediu si lung intr-adevar, dar niciodata ca o  meserie de cariera.

De asemenea nu fi atrasa de oferte ce iti pot lua ochii din prima, totul este conditionat si pe termen scurt, si in cele mai grave cazuri chiar mincinos, videochat-ul este despre procent din realizari, si tu trebuie sa intelegi ca un procent cat mai mare il primesti doar dupa ce demonstrezi ca il meriti, videochat-ul este despre tine si cat esti de capabila in acest job.

Oportunismul pe termen scurt este un obicei des intalnit si dauneaza grav atat tie ca si individa sau ca viitor model videochat de succes, dar cu siguranta si acestui domeniu.

Ne distram sau muncim?

Suntem convinsi ca ai vazut in alte parti promovarea ideii ca e atat de multa distractie in acest domeniu, ba chiar se merge pana acolo in a promova faptul ca atunci cand esti la program poti chiar sa te destinzi jucand jocuri in timpul liber, sau cine stie ce alte nascociri neancorate in realitate,  dar si cat de simplu , frumos si usor  e sa faci videochat.

Ei, uite ca noi iti spunem ca lucrurile stau un pic altfel, e adevarat exista multe parti frumoase, haioase in acest job, pentru ca lucrand cu oameni, si interactionand cu ei in mediul online, ai parte de situatii care te vor face sa zambesti sau sa fi fericita, suntem convinsi ca atunci cand iti verifici banii realizati multe zambete isi vor gasi locul pe chipul tau, dar e munca totusi chiar daca de foarte multe ori imbinam utilul cu placutul.

Cum de altfel si un team building sau colectivul prietenos si distractiv din studio, mediul relaxant de munca, pot fi un mod de destindere si distractie, dar cand e vorba de munca, muncim si o facem serios, si rezultatele nu intarzie sa apara, demonstrabil.

DACA AI AVUT RABDARE SI AI FOST CURIOASA SA PARCURGI RANDURILE SI DESCRIEREA NOASTRA SI CEL MAI IMPORTANT DACA TE REGASESTI IN PORTRETUL MODELULUI DE SUCCES DESCRIS DE NOI , NU MAI STA PE GANDURI, SUNTEM CONVINSI CA VEI DEVENI ALATURI DE NOI UN ADEVARAT STAR ONLINE

APLICA AICI!

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.