Disable Preloader

Studio Timisoara

„Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare, profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes!”

Istoric si companie

Web Star Studio, a fost infiintat in anul 2011 in Timisoara, brandul este o marca inregistrata si este detinut de Live Cams Agency prima agentie de modele online romaneasca legal infiintata, care respecta legile fiscale si comerciale din Romania.

Strategia studioului de-a lungul timpului a fost una gandita pe termen lung printr-o dezvltare sanatoasa si serioasa. Studioul suferind modificari la nivel de conditii tehnice, de spatiu de lucru dar si din punct de vedere al echipei manageriale, pentru a crea un mediu optim de a desfasura aceasta activitate si a reusi sa furnizam servicii de o calitate cat mai inalta partenerilor nostri, in acest caz site-urilor cu care colaboram.

Suntem permanent prezenti si sustinem proiecte si intalniri  in domeniu ca: AWSUMMIT ( www.awsummit.com ), TES ( www.theeuropeansummit.com ), periodic avem intalniri cu reprezentati ai site-urilor si companiilor din domeniu, avand partneriate serioase si avantajoase cu cateva site-uri din domeniu,  tocmai pentru a obtine o cat mai buna expunere pentru modelele noastre dar si exclusivitate.

De-a lungul timpului am initiat concepte inovative in domeniu, cel mai de referinta fiind Live Cams Mansion un altfel de studio videochat, un “spy cams voyeur mansion reality show online”. Modelele care iau parte si sunt selectate sa fie prezente in cadrul acestui proiect avand beneficii multiple! Vezi mai multe detalii despre Live Cams Mansion vizitand www.livecamsmansion.ro

 Spatiul si conditii de munca

Studioul e amenajat intr-o vila, conditii de lux, ca si alte facilitati pentru modelele noastre ar fi spatiu de relaxare, terasa exterioara, lounge-ul, piscina exterioara, jacuzzi, apa si cafea din partea studioului etc.

Studioul are o capacitate de 21 de modele, in 7 spatii(boxe) de lucru, individuale si cu baie proprie. Spatiile fiind utilate cu cea mai noua tehnologie in domeniu(imagine full HD, PC-uri de ultima generatie) dar si cu decoruri si lumini pentru  ca activitatea sa se desfasoare in conditii cat mai profesioniste.

Studioul fiind amplasat intr-o vila, iti confera un spatiu de a desfasura activitatea cate mai discret dar si confortul de care ai nevoie.

Echipa

Promovam principiul de colaborator nu de angajat!

E normal ca intr-un mediu profesional sa intalnesti oameni profesionisti. Principala noastra grija in timp a fost sustinerea modelului pentru ca acel model sa poata trece peste toate greutatile si sa ajunga la un nivel cat mai ridicat in acest domeniu. De aceea iti spunem ca la Web Star Studio vei gasi o echipa de adevarati profesionisti.

Datorita faptului ca echipa noastra a dobandit o experienta buna in acest domeniu, si pentru ca grija noastra principala a fost maximizarea veniturilor, printr-un program de „Models Branding” am infiintat un provider propriu de servicii in domeniu.

Avantaje si beneficii

Desigur la noi vei gasi o gama larga de beneficii si cateva avantaje care cu siguranta ne fac diferiti in acest domeniu, si in special in Timisoara.

Tot ce e important si pe ce punem noi pret este sa deovedesti seriozitate si implicare in aceasta activitate.

  • Concept si viziune proprie

In primul rand am dori sa iti atragem atentia cu un aspect foarte important in acest domeniu, acela de a fi pretuita la adevarata ta valoare si conform calitatilor tale, un fapt care multi concurenti de ai nostri reusesc cu brio sa neglijeze.

In timp si noi am avut parte de anumite greseli de strategie, dar prin prisma experientei dobandite, a nevoii de a fi cat mai buni in acest domeniu, dar si ca modelele noastre sa fie fericite in colaborarea cu noi, am reusit sa intelegem ce e mai bine de facut si sa punem in practica.

Click aici si poti afla mai multe despre conceptul nostru de a pretui modelul.

  • Exclusivitate cu site-uri

In acest moment avem colaborare in sistem de parteneriat si exclusivitate cu 2 site-uri bine cunoscute in domeniu. Dar colaboarm in total cu 5 site-uri bine cunoscute.

Exclusivitatea ajuta modelele noastre cu o expunere mult mai avantajoasa fata de alte modele dar si cu obtinerea unor comisioane mult mai bune privind castigurile.

  • Forme legale de munca

La Web Star Studio vei gasi doar o forma legala de a desfasura activitatea, noi respectam protectia ta de aceea la noi ai contract de munca, ai tot ce e nevoie din punct de vedere legal, plata impozitelor este sarcina companiei noastre, si cu siguranta nu vei avea niciodata vreo surpriza neplacuta din acest punct de vedere.

  • Confidentialitate si discretie

Suntem convinsi ca nu vei dori sa fi expusa intr-un mod defaimator, sau nu vei dori ca toata lumea sa afle ca faci videochat, de aceea principiile noastre sunt foarte stricte in tot ceea ce priveste confidentialitatea. Numele tau real nu va fi promovat in nici un fel sau sub nici o forma, si datele tale vor ramane strict secrete si confidentiale.

Noi colaboram doar cu site-uri din afara Romaniei, si blocam accesul la profilele tale utilizatorilor din Romania.

In contractul incheiat cu noi, vei gasi o clauza ce reglementeaza clar termenii de confidentialitate si concurenta neloiala, termeni ce sunt reciproc valabili.

E important sa sti ca desi blocam accesul utilizatorilor din Romania cu optiunea disponibila pe site-uri nu garantam ca profilul tau, sau numele de scena nu va fi promovat de catre site-uri si vizionat de catre persoane din Romania, optiunea de blocare dpdv tehnic este un block al ip-ului celui care acceseaza site-ul si in cazul putin probabil in care utilizatorul stie sa isi ascunda ip-ul profilul tau va putea fi vizionat si de acel utilizator. Dar sub nici o forma nu iti va fi promovat numele real, si chiar este interzis ca si regula in studio cat si pe site sa iti divulgi datele.

Locatia studioului este in asa fel aleasa tocmai pentru a nu fi expusa.

  • Concursuri si bonusuri atractive

Pentru ca stim ca e nevoie de o motivatie speciala, in studio avem diferite bonusuri de performanta, dar si de concursuri periodice atractive, punem la bataie diferite premii: telefoane mobile, tablete, laptop-uri, operatii estetice, si un autoturism nou nout.

Desigur aceste premii si bonusuri sunt conditionate de anumite targete de realziari, ore online etc.

Consulta oferta pentru mai multe AICI

  • Transport asigurat

La Web Star Studio ai transportul asigurat in sistem propriu, astfel iti va fi mult mai usor sa ajungi la munca deoarece masina noastra cu sofer angajat te va transporta de acasa pana la studio si invers la inceputul si sfarsitul turei de munca.

Transportul in prima luna de activitate va fi asigurat gratuit, incepand cu a doual luna se va plati o taxa cu natura de abonament.

  • „Micul tau studio de acasa”

Un sistem ce recompenseaza seriozitatea modelului cu care colaboram. Dupa minim 6 luni de activitate in studio daca consideri ca poti face fata sa muncesti de acasa, si daca noi consideram ca realizarile tale nu vor fi afectate, atunci ai posibilitatea sa lucrezi de acasa.

Iti vom furniza in momentul in care vei opta pentru acest program: toate echipamentele necesare(pc, lumini, decor etc) in sistem de custodie, plus procentele tale vor fi cu siguranta imbunatatite.

  • Team building-uri si timp de distractie

Periodic organizam team building-uri impreuna cu modelele din studio, dar si deplasari la diferite evenimente organizate de catre studio, tocmai pentru a promova si intari conceptul de munca in echipa.

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.