Disable Preloader

Videochat de acasa

O noutate pe care o propunem modelelor care vor sa ni se alature este sa lucreze de acasa!

Iti punem la dispozitie o modalitate inovativa  de a colabora de acasa, cu oferta diversificata, atat din Timisoara cat si pe teritoriul Romaniei

“Micul tau studio de acasa”

  • In Timisoara se desfasoara un program special de training, completat de un sistem de custodie/achizitie pentru echipamente!

In cazul in care iti doresti sa lucrezi de acasa, si ai toate conditiile tehnice necesare (vezi mai jos descrierea minimului tehnic si cerintele) atunci noi te vom ajuta sa iti desfasori activitatea de acasa, intrand in programul nostru de promovare pe site-urile partenere, dar si sedinte foto periodice GRATUITE, vei primi procent pana in 80% comision din realizari in functie de orele online si performantele tale !

Ai nevoie de training? Chiar daca doresti sa lucrezi de acasa? Nu ai echipamente necesare spre a lucra de acasa?

Iti punem la dispozitie optiuni ce le poti alege ca totul sa fie bine!

In cazul in care iti doresti sa lucrezi de acasa, si consideri ca nu esti destul de pregatita, noi iti oferim posibilitatea sa vi in studio, doar pentru training care este esential in desfasurarea activitatii de model videochat,  pentru o perioada limitata de pana in 3 luni, depinde cat de repede te adaptezi, spre a beneficia de training gratuit cu trainerii nostri specializati, dar si sedinte foto/video profesionale gratuite.

De asemenea, daca nu ai echipamente necesare, sau posibilitatea financiara sa le procuri, dupa cele 3 luni de training in studio iti oferim posibilitatea sa le primesti de la noi, ori in sistem de custodie echipamente (PC, lumini, etc) ori avei avea posibilitatea sa le achiti intr-o perioada de timp cu rate fixe lunare, fara dobanda sau alte costuri ascunse!

  • Alte locatii in Romania

Nu esti din Timisoara, atunci poti intra in programul nostru special de training si promovare pe site-urile partenere, unul din trainerii nostri va fi, oricand e nevoie, in legatura cu tine pentru a putea fi sustinuta si ajutata atunci cand ai nevoie, dar si din punct de vedere tehnic suport nostru 24/7 te va ajuta sa rezolvi eventualele probleme tehnice.

Modelele care au deja experienta in domeniu si isi doresc sa practice aceasta meserie de acasa o vor putea face de asemenea prin noi, si le vom pune la dispozitie cele mai bune conditii de promovare si “model branding”, training specific pe site-urile partnere!

Cel mai important aspect este ca modelele care vor sa faca videochat de acasa si indeplinesc toate conditiile nu trebuie sa se preocupe de nimic altceva. Trebuie doar sa aiba doar conditiile tehnice pentru a face acest job de acasa, iar de restul ne ocupam noi. Specialistii nostri vor asigura suportul tehnic, pentru ca modelele sa se poata concentra doar pe munca lor, fara sa isi faca griji pentru nimic altceva.

  • Alte informatii si cerinte pentru a face videochat de acasa!

Echipamente si lumini.  Aveti nevoie de un calculator cu procesor minim I5 si 4Gb RAM (Preferabil I7 cu 8Gb RAM), o camera video HD cu telecomanda sau un webcam bun (recomandam Logitech c920), lumini tip umbrela de difuzie si un decor adecvat (simplu dar adecvat camerei video).

Fotografii profesionale. Vei avea nevoie de cel putin 10 poze profesionale.

Seriozitate si motivatie, disponibilitate la un program, chiar daca lucrezi de acasa…

Aplica AICI selectand “De acasa” in formularul de contact, si unul din reprezentantii nostri te va contacta cat mai repede posibil.

Conditii de 5 stele, seriozitate, organizare si profesionalism, dedicate modelelor videochat de succes.